Ideen bag

Indimellem står man midt i en oplevelse eller på et sted, hvor man mærker, at her er der mennesker som vil noget nyt. Mennesker som er aktivt deltagende i deres omverden og som skaber noget ud fra et ønske om forandring; ikke for egen vindings skyld, men måske fordi de ikke kan lade være. Hvem er de og hvorfor gør de det? Det er denne nysgerrighed som ligger bag ::||forandre||::


At lave et papirsmagasin i en streaminginficeret verden kan synes omsonst. Men papirets stoflige sanselighed fremtvinger en læsning funderet på ro og koncentration. Kombineret med min egen livslange fascination af det skrevne ord, fotografi og skrifttyper, så er magasinformatet ikke kun et muligt produkt, men for mig en perfekt sammensætning af udtryksformer.

Jeg har tidligere produceret bøger, men aldrig magasiner. Jeg ved intet om hvor lang tid det tager, hvor besværligt det er og hvordan man distribuerer. Og det er måske meget godt. Indtil videre er jeg kun mig selv, men sådan bliver det ikke ved, det er jeg sikker på.

Holdet bag